Gloria – FC Bihor 1-0: Trei puncte chinuite! (Foto)

Gloria Bistrița a câțtigat partida cu FC Bihor, scor 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Antonache (26).

Început de meci încâlcit, cu multe pase greșite de ambele părți. Gloria înclină, încet, încet, terenul spre poarta Bihorului și Chițu are prima ocazie în minutul 15, când Chițu trimite o centrare înșelătoare, dar Smaranda socate de sub bară. Primul gol vine destul de repede, în minutul 26: Mărginean recuperează o minge la 30 de metri, îi pasează lui Antonache, care înscrie cu un șut pe jos, de la marginea careului (1-0). Gloria continuă jocul frumos, ofensiv și Chițu este aproape de 2-0 cu un șut frumos, de la 20 de metri lateral-stânga, care trece la o palmă de bară (36). Contra Bihorului aduce prima ocazie pentru oaspeți, dar Hadar trimite slab, în brațele lui Albuț (39). Până la pauză nu se mai întâmplă nimic notabil și Gloria intră la cabine in avantaj.

Cele două echipe ies cam fără vlagă de la cabine și începutul reprizei secunde pare lovit de astenia de toamnă. Gloria se trezește în minutul 64, când Å¢ircă trage bine de la distanță, dar Smaranda respinge cu greu. Curtuiuș finalizează și el o contră a Gloriei, dar șutul său de la 20 de metri se duce mult alături (69). Gloria nu mai joacă nimic, face pasul în spate mult prea repede și își face finalul de meci foarte greu. Bihorenii caută egalarea și atacă în forță, dar se pierd la finalizare. Cea mai mare ocazie o are Florin Pop, care trage într-un adversar din interiorul careului (87). Gloria dezamorsează presiunea în ultimele minute și obține cele trei punct, după un meci nu tocmai strălucit.

 

Gloria: Albuț; Å¢ircă, Hlinca, Chibulcutean, Polgar – Budăcan, Mărginean, Stancu, Chițu (Roșu '75) – Curtuiuș, Antonache (Negruț '44) (Feher '86)

FC Bihor: Smaranda; Letan, Lazăr, Mintaș, Lupu – Ianc, Pop – Bic (Nichita '85), Pop, Sfarlea – Hadar

Arbitri: S. Popa, I. Ciocancea, B. Dragos

Mai multe poze gasiti pe pagina noastr[ de facebook!


 | 359 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *