Gloria face primul cantonament acasă! L-ar vrea pe al doilea în Antalya!

În perioada 15-24 ianuarie, lotul Gloriei va intra în cantonament, urmând să facă câte două antrenamente pe zi în Bistrița. Antrenorii Nae Manea, Sebi Moga și Ovidiu Ceclan au la dispoziție, în momentul de față, un lot de 34 jucători, din care  vor trebui să aleagă lotul cu care să încerce să salveze „corabia de la înec”.

Tehnicienii Gloriei speră că cei din conducere să găsească soluții ca pe data de 26 ianuarie echipa să plece la un stagiu de pregătire și jocuri în Antalya.

Lotul care va intra în cantonament: Dolha, Oginciuc, Bota, Trașcă, Å¢ârcă, Feher, Stan, Curtuiuș, Ionescu, Kanon, Enescu, Treistenicu, Peica, Emil Dică și Adrian Iordache(ambii de la CS Mioveni), Stancu și Dăruială(ambii de la Timișoara), Pop și Oltean(ambii FC Maramureș), Florea(Rapid II), Berceanu(Gloria Buzău), Stroe(CS Otopeni), Avram, Budăcan, Sighiartău, Rus și Marc(toți cinci de la Heniu Prundu Bârgăului), Ștefoi(Viitorul Lechința), Cilean(ACS Dumitra) și juniorii Jarda, Uilean, Colța, Sîplăcan, Antonache și Hasnaș din cadrul centrului de copii și juniori al Gloriei. Datorită situației finaciare prin care trece Gloria mai mulți jucători doresc să-și încheie colaborarea cu clubul bistrițean, printre aceștia numărându-se Dolha, Stan, Curtuiuș, Enescu, Trașcă.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro


 | 216 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *