Gloria eliminată din Cupa României de o echipă de liga a 4-a, Avântul Bârsana: 3-2

Gloria a susținut astăzi pe terenul din Bârsana, județul Maramureș, un joc contând pentru turul cinci al ediției 2013-2014 a Cupei României, ultimul tur înainte de accederea în 16-imile competiției. Adversara bistrițenilor a fost formația AS Avântul Bârsana, echipă care activează în liga a patra a județului Maramureș și care a eliminat în turul patru al competiției echipa FC Maramureș.

Plecați în Maramureș cu o echipă formată din jucătorii care n-au evoluat în prima etapă și care au evoluat la echipa a doua, bistrițenii au părăsit competiția după ce au pierdut jocul  cu scorul de 3-2.

Bistrițenii ar putea invoca starea terenului, faptul că au fost ciupiți sistematic de brigada de arbitri, dar acest lucru nu poate scuza evoluția slabă a echipei și eliminarea rușinoasă în fața unei echipa de liga a patra. Bistrițenii au fost conduși cu 1-0, până la pauză Echim egalează cu umărul după o centrare primită de pe stânga, a fost o repriză în care bistrițenii au fost opriți pe motiv de offside aproape la fiecare acțiune.

După pauză gazdele primesc prea ușor două penalty-uri la intervențiile lui Dinu Sânmărtean și Patca și scorul devine 3-1. La acest scor Gloria mai primește o lovitură, Dinu Sânmărtean, cel mai bun om al bistrițenilor, este eliminat pentru două cartonașe galbene, Sebi Rus reduce din diferență după un carambol în careul gazdelor, pentru ca pe final de joc Bucur să trimită pe lângă poartă din penalty, irosind astfel șansa de a trimite jocul în prelungiri.

Lotul folosit de staff-ul tehnic: Oghinciuc, Echim(Patca 46), Berceanu, Chibulcutean, D. Sânmărtean, Mariș, Părăvan, Antonescu( Vălean 46), Roșu, Bucur, Brumă( S. Rus 70)

Vasile Urs, administrator juridic:”Este o eliminare rușinoasă în fața unei echipe de liga patra. La unii dintre jucătorii care au evoluat astăzi ar trebui să le fie rușine că au îmbrăcat echipamentul Gloriei. A fost un joc pregătit și gestionat prost și de staff-ul tehnic al echipei”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro   

 | 148 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *