Gloria, egalată în prelungiri la Vâlcea, scor 2-2

Gloria Bistrița a obținut doar o remiză, după un meci dramatic la CSM Râmnicu Vâlcea. Echipa antrenată de Cristian Coroian și Sandu Negrean a condus de două ori, dar a fost egalată de fiecare dată.

Bistrițenii au deschis scorul în minutul 24, când Chițu a trimis mingea în poartă după o lovitură de colț. Gazdele au avut câteva ocazii de a marca până la pauză, cea mai mare fiind în minutul 36, când Albuț a scos șutul lui Bărbulescu, din interiorul careului. Imediat după pauză (50), Gloria este egalată de Popa, care înscrie cu un șut din 10 metri, după o centrare a lui Briceag. Bistrițenii revin în avantaj în minutul 69, prin golul lui Feher (2-1) dar pierd cele trei puncte în minutele de prelungire. Negruț înscrie cu capul după o centrare de pe stânga și stabilește scorul final, CSM Râmnicu Vâlcea – Gloria Bistrița 2-2.

CSM: Matache – Samson, I. Stoica (cpt.), M. Deaconescu, Ed. Stoica – Cârstoiu, Bărbulescu (Lircă '55) – Ad. Popa, Codin (Arnăutu '51), Briceag (Iancu '78) – Negruț

Gloria: Albuț (cpt.) – Å¢îrcă, Hlinca, Chibulcutean, Polgar – Mărginean, D. Stancu – Budăcan, M. Chițu (Roșu '46), Feher (Fizeșan `85) – Curtuiuș (Mariș '89)
 

 | 134 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *