Gloria e în criză și vrea să vândă acțiuni suporterilor si stadionul primăriei

Gloria Bistrița e în criză și caută soluții financiare. Vineri a avut loc Adunarea Generală Ordinară a ACF Gloria 1922 și previziunile pentru 2011 sunt destul de sumbre. Vicepreședinții Vasile Bar și Heinrich Schorsch au prezentat situația echipei în cadrul unei conferințe de presă. Conform spuselor acestora, o treime din buget nu mai poate fi acoperită din cauza faptului că sponsorii nu vor mai contribui la fel ca până acum.

Soluția de a salva clubul ar putea fi înființarea unei societăți comerciale pe acțiuni. Conform planului discutat în cadrul Adunării Generale, reprezentanții Gloriei și-ar dori ca bistrițenii să cumpere acțiuni la Gloria, pentru a salva echipa. O altă variantă expusă ar fi ca Primăria să cumpere patrimoniul clubului. "Patrimoniul clubului, tot ce avem aici, are o valoare foarte mare. Ar putea fi vândut la Primăria Bistrița" a declarat Schorsch, adăugând că Primăria ar putea plăti eșalonat, pe o perioadă de zece ani, perioadă în care clubul și-ar asigura bugetul.

Varianta societății pe acțiuni este susținută și de antrenorul Nicolae Manea, prezent și el la Adunarea Generală. "Mi-e nu mi-e indiferent ce se întâmplă cu această echipă și vrem să salvăm echipa. Nu cred că se va găsi cineva care să investească foarte mult în echipă, eu cred că Gloria e a bistrițenilor și ei se pot implica" a declarat Manea la conferința de presă de la care a lipsit președintele Gloriei, Jean Pădureanu.

Augustin Danci

 | 120 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *