Gloria, debut cu stângul! înfrângere cu Astra: 1-2!

Gloria a dezamăgit la revenirea în Liga 1, după o înfrângere acasă, 1-2 cu Astra. Noile achiziții n-au arătat mare lucru, cu excepția unui puști de 19 ani din Coasta de Fildeș, fundaș central în locul lui Năstase.

Nici nu s-au incălzit bine jucătorii lui Nae Manea că scorul arăta deja 0-2 în minutul 10. Nigerianul Fatai a speculat două greșeli în apărarea bistrițeană și a marcat în poarta unei echipe bistrițene netrezită din Liga a II-a. Încet-încet, Gloria și-a intrat în ghete și a echilibrat cât de cât partida până la finalul primelor 45 de minute.

Manea a simțit veriga slabă de la mijlocul terenului, Feher, schimbându-l cu Ayza și revigorând ofensiva. În minutul 32, Predescu a redus diferența, înscriind cu capul peste toată apărarea adversă. Oaspeții puteau da lovitura decisivă 4 minute mai târziu, dacă arbitrul Paul Unimatan îl elimina pe fundașul Kanon, la un fault ce putea fi de roșu. La fel de bine, și Gloria putea intra la egalitate în partea a doua, dacă același arbitru nu anula un gol al lui Predescu la un fault al lui Bratu.

În repriza a doua, Gloria a dominat, însă fără să își creeze ocazii de gol. Fără un cap limpede la mijlocul terenului și parcă nepregătită fizic, echipa bistrițeană n-a avut startul pe care și l-au dorit cei 6000 de spectatori, plecați dezamăgiți de la stadion.

Gloria: Bota, Kanon, Layo, Romario, Bratu, Predescu, Feher, Cafasso, Stan, Peteleu, Anton. Au mai intrat: Curtuiuș, Å¢ârcă, Ayza

Astra: Lung, Selim Ben Djemia, Szam Ben Zoussef, Enache, Morais, Bărboianu, fatai, Ivanovski, Găman, A. Mureșan, Seto. Au mai intrat: Distefano, Bukari

Au arbitrat: Paul Unimatan, Octavian Șovre, Daniel Mitruți

 

 | 148 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *