Gloria, cu porțile închise la singurul amical acasă. Vezi ce zic bistrițenii

 

Conducătorii Gloriei au decis să pună lacăte și paznici pe porți la singurul meci amical pe care echipa l-a disputat acasă înaintea returului. Suporterii care au aflat de acest meci secret în compania echipei a doua au făcut cale întoarsă de la stadion, la fel ca și reprezentanții presei, neprimiți nici ei la acest meci.

„Din 70 vin la meciuri și mi s-a mai întâmplat doar la un antrenament cu Sabău așa ceva. L-am îjurat bine și apoi s-a liniștit, a spus un susținător al Gloriei, supărat că n-a putut urmări acest joc. „Bine că le-am dat 20 de miliarde din banii noștri și ei ne țin ca pe câini, la gard”, a spus un altul la fel de nervos.

Surse din interiorul clubului susțin că decizia a aparținut antrenorului Nicolae Manea, care a vrut să testeze doi atacanți departe de ochii presei. Disperat că nu găsește jucători în linia ofensivă, tehnicianul ar fi spus că din cauza presei l-a pierdut și pe Bruno Correia în Antalya și că nu–și mai permite să-i rateze și pe cei pe care îi testează în aceste zile, un italian și un brazilian.

Cu toate astea Jean Pădureanu, a declarat că a găsit înlocuitor pentru Moraes. Este vorba de Ionuț Bâlbă, ultima dată la FC Botoșani. 

Adrian Linca

 

 | 125 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *