Gloria – CSM Râmnicu Vâlcea 0-0: Egal cu ZERO!

Gloria Bistrița a remizat acasă cu liderul seriei, CSM Râmnicu Vâlcea, scor 0-0.

Gloria începe în forță meciul și are prima mare ocazie în minutul 6, când, după o lovitură de colț, Curtuiuș trimite în bară din doi metri și apoi Matache scoate de sub bară lovitura de cap a lui Feher. Două minute mai târziu, Mărginean trage bine de la 25 de metri, puțin pe lângă bară. Feher își încearcă și el norocul din lovitură liberă, dar nu nimerește ținta (19), iar Chițu trage slab, în brațele portarului (20).

Oaspeții dau prima replică în minutul 27, când Geantă se desprinde de marcaj și reia de la marginea careului, peste poartă. Gloria continuă să domine, dar destul de steril și nu reușește să spargă gheața până la pauză.

La reluare, bistrițenii continuă să-și preseze adversarii în propriul careu, dar sunt blocați de fiecare dată la finalizare. Dominarea Gloriei se concretizează cu două cornere executate slab și un șut deviat al lui Dan Matei, reținut fără probleme de portar (64). Èšârcă îți pierde și el răbdarea și șutează de la distanță, însă mult alături (67). Oaspeții se trezesc pe final și pot da lovitura prin Stoica, care reia capul din careul mic, dar Oghinciuc își salvează echipa (87). Codin prinde o ștachie de la 25 de metri, la o palmă de vinclu (88) iar Crețu cade la un duel cu Hlinca, în poziție de ultima apărător, dar nu se arată nimic (90). Feher tratează superficial două faze de poartă în prelungiri, spre disperarea lui Coroian și meciul se termină cum a început, 0-0.

Gloria: Oghinciuc; Èšîrcă, Hlinca, Matei, Sănmărtean – Budăcan (Gașpar `75), Mărginean, Feher, Chițu (Roșu`55) – Brumă, Curtuiuș (Alex Pop `65)

CSM Râmnicu Vâlcea: Matache; Nwabuere, Pârvulescu, I. Stoica, E. Stoica, Todea, Popescu, Geantă (Crețu `75), Codin, Deaconescu (A.Popa `45), Njoh (Briceag `62)

Arbitri:R. Dumitru, Ș. Slabu, R. Nistoran. Obs: M. Bucur, D. Monea

Cartonașe galbene: Mărginean
 

 | 241 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *