Gloria-CS Mioveni 2-0: Victorie pe final de meci!

Gloria Bistrița a câștigat partida cu CS Mioveni,scor 2-0, prin golurile lui Feher (75, p) și Chițu (90).

Meci echilibrat între cele două echipe. Deși a adunat doar 5 puncte în acest sezon, CS Mioveni începe destul de bine partida și le pune serioase probleme bistrițenilor la construcție. Gloria reușește să-și impună jocul abia după 20 de minute. Prima ocazie la poarta lui Ciucă vine după o centrare prin fața porții, dar Feher nu ajunge la balon și cere penalty pentru o ținere  (21). La primul meci ca titular, Roșu are șansa golului, dar reia defectuos din fața porții, după o centrare a lui Budăcan (23). Reprofilat atacant, Feher trage din prima de la 16 metri, dar mult peste poartă (34).

Gloria caută golul până la pauză dar se descurcă greu la finalizare. Budăcan primește o minge la marginea careului mic, pe dreapta, dar recentrează slab (43) iar apoi Polgar reia acrobatic în brațele lui Ciucă, după un corner (45). Cele două echipe intră la cabine fără gol, după o primă repriză destul de slabă.

Oaspeții ies mai motivați și au prima șansă de a marca în minutul 48, când Ayza are o incursiune pe dreapta, centrează bine, dar Dinu Sânmărtean respinge de la colțul lung. Presiunea la poarta Bistriței continuă, dar bistrițenii scapă fără gol după ce Tănasă reia cu capul peste, din 6 metri, lateral-dreapta (56). Replica Gloriei vine târziu: Feher execută o lovitură liberă de pe stânga, pe jos, dar Ciucă respinge (60). Jocul Gloriei nu se leagă deloc și contrele Mioveniului sunt tot mai tăioase. Tănasă reia cu capul în brațele lui Albuț (67) și tot el șutează bine din lovitură liberă, dar reține portarul Gloriei (68). 

Ocaziile se răzbună și Gloria deschide scorul în minutul 70, la o fază care nu anunța nimic. Roșu îi suflă o minge lui Ciucă, este faultat în careu  de portarul oaspeților și Feher înscrie din penalty (1-0). Speranțele echipei lui Ion Moldoan sunt spulberate defintiv în minutul 90: Chițu recuperează o minge la centru și prinde un șut superb de la 20 de metri, sub transversală (2-0).

Se termină Gloria – CS Mioveni 2-0 și echipa lui Cristian Coroian și Sandu Negrean obține trei puncte pe final de meci, care o mențin pe prima poziție în serie,

Gloria: Albuț; Țârcă(D. Sânmărtean `35), Hlinca, Chibulcutean, Polgar; Budăcan (Chițu `62), Mărginean, Stancu, Roșu – Feher, Brumă (Antonache `46)

CS Mioveni: Ciucă; Pasăre (Biceanu `75), Stoica, Olteanu, Stan – Negoiță, Mazilu (Popa `75), Răuța, Ayza – Năstăsie, Tănasă

Arbitri: D. Micloșina; E. Ungureanu, B. Velicu

Cartonașe galbene: Brumă, Roșu, Mărginean – Ciucă, Năstăsie

Augustin Danci


 | 159 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *