Gloria, ciuca bătăilor în Antalya

– bistrițenii n-au mai câștigat de 7 meciuri, fiind învinși chiar și de echipe cum ar fi cele de la Shortan Guzor sau FK Khimki.

Gloria s-a întors din Antalya cu un bilanț jenant în meciurile amicale, două victorii, un egal și 6 înfrângeri. După ce au început excelent cantonamentul, cu o victorie în fața rușilor de la Lokomotiv Moscova, jucătorii lui Sabău au deschis seria înfrângerilor cu o echipă din Liga a 4-a germană și au încheiat-o cu una din coada campionatului rus. Între acestea, Gloria a smuls un egal divizionarei B, FC Ploiești, după ce a fost condusă la un moment dat cu 2-0. Însă, palmaresul negativ ar putea totuși să nu influențeze evoluția echipei în retur, în cazul în care Sabău a reușit să tragă concluzii reale după aceste partide amicale. ”Sunt meciuri în care văd pe cine mă bazez în retur”, a spus antrenorul Gloriei la un moment dat. De la Albuț și Tătărușanu, la Ciucă, Joao Pedro sau Hora, Sabău a testat aceiași jucători pe care îi știa deja cel puțin din turul campionatului. Noutățile sunt juniorii Anton sau Fizeșan pe care îi știe de la echipa a doua, ori Nalați pe care l-a avut în lot 3 sezoane. Așadar, fără nume noi și cu înfrângeri în amicale, Gloria ar putea lăsa senzația că a plusat doar la capitolul pregătire fizică, și acesta unul important în ce privește returul.

Meciuri amicale

Gloria – Lech Poznan : 1-2
(Ciucă)

Tătărușanu – Miclăuș, Joao Pedro (Fizeșan ”™66), Ciucă, Velcovici – Hora, R. Mărginean, Enescu (A. Mureșan ”™54), Diogo – Coroian (Silvasan ”™58), Anca (Negrean ”™73).

Gloria ”“ FC Ploiești: 2-2
(Roman, Curtuiuș)

Albuț – Curtuiuș, Fizeșan (Frăsinescu ”™77), Miselaricu, A. Mureșan – D. Roman, Negrean, Nalați, C. Petre – Silvășan (Anton ”™46), Borbely.

Gloria – FK Khimki: 1-3
(Joao Pedro)

Albuț – Miclăuș, Frăsinescu, Joao Pedro, Velcovici (Fizesan ”™73) – Enescu (Negrean ”™73), R. Mărginean, Nalați, C. Petre (Coroian ”™61) – Anca (Silvășan ”™61), Hora

 | 242 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On