Gloria cere ajutor Comelfului pentru magazinul de pe strada Dornei

 

Gloria Bistrița a primit de la Consiliul Local spațiul de pe strada Dornei numărul 43 pentru amenajarea unui magazin de prezentare cu produse ale clubului.

Deși deținea în chirie spațiul de doi ani, clubul nu a făcut nimic cu el deoarece nu și-a permis investiția. Administratorul complexului sportiv, Alexandru Hatfaludi, spune că se află în discuții cu Comelf SA pentru ca aceștia să realizeze lucrările.

„Așteptăm din partea domnului Șomodi de la Comelf să ne spună cât vor costa investițiile de acolo, ce fel de lucrări sunt necesare și dacă pot să le facă ei în raport de sponsorizare pentru că noi nu avem bani de investit. Dacă se va realiza acel spațiu vrem să facem acolo un magazin de prezentare asemănător celor pe care le dețin majoritatea cluburilor. Să vindem echipament, fulare cu simbolurile echipei, cîni și alte materiale promoționale“, explică Hatfaludi.

Până vor putea folosi spațiul de pe Dornei, clubul intenționează să amenajeze standuri cu materiale promoționale în recepția hotelului clubului și în chioșcul de lângă Aquabis în care adună jandarmii obiectele contondente de la supeorteri înainte de intrarea pe stadion. 

sportulbistritean.ro

 | 295 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *