Gloria – Ceahlăul, ora19.45: Vezi toate datele partidei și ce spun cei doi antrenori!

 

Etapa a XXI-a, din cadrul Ligii a I-a, va programa la Bistrița, vineri 1 martie cu începere de la ora 19,45, întâlnirea dintre Gloria și Ceahlăul Piatra Neamț. Este primul joc, din sezonul de primăvară, pe care Gloria îl va juca pe teren propriu, primul joc care se va disputa acasă, după ce stadionul a primit numele lui Jean Pădureanu, primul joc disputat acasă de către ”noua” echipă formată de Nicolae Manea după ce aproape toți titularii din tur au părăsit echipa după terminarea sezonului de toamnă.

Este un joc foarte important pentru bistrițeni, aflați pe ultimul loc al clasamentului, cu 12 puncte și un minus 15 în clasamentul adevărului, care au nevoie de cele trei puncte ca de aer, pentru a mai putea măcar spera într-o salvare de la retrogradare. Ambele echipe au început sezonul de primăvară cu stângul, gazdele pierzând partida de la Mediaș, în timp ce oaspeții au pierdut acasă în fața celor de la Pandurii.

Fără victorie în campionat din data de 19 octombrie 2012, când a reușit să învingă în deplasare pe Dinamo, bistrițenii vor întâlni ocupanta locului XIV în clasament, cu o zestre de  șapte puncte mai mult decât Gloria, pietrenii necunoscând gustul victoriei din 10 noiembrie 2012, când au învins pe Oțelul Galați cu 4-1.

La gazde va reveni Curtuiuș, dar sunt incerți pentru acest joc portarul Dolha, fundașul Kanon și atacantul Sighiartău. Ceahlăul a sosit în cursul zilei de joi la Bistrița unde, seara, la ora jocului au efectuat un antrenament pe baza sportivă Raoul, urmând ca în ziua jocului să mai facă un antrenament scurt tot pe aceeași bază sportivă. Pentru acest joc oaspeții nu se pot baza pe serviciile atacantului Marian Constantinescu și fundașului Lucian Cazan, suspendați pentru această partidă și a fundașului Aloisio încă nerefăcut.

Costel Enache, antrenor Ceahlăul:”Este un joc important pentru ambele echipe. Este un joc care poate schimba situația noastră mentală și psihică, deoarece sutem bulversați după înfrângerea din etapa trecută. Ne-am dorit foarte mult victoria în jocul cu Pandurii, dar acest lucru nu s-a întâmplat din mai multe motive. Trebuie să mergem mai departe, iar pentru noi jocul cel mai important este cel care urmează, adică cel cu Gloria. Va fi un joc greu, gazdele își doresc cu siguranță cele trei puncte, dar eu sper să reușim să ne impunem prin maturitate și determinare. Tot respectul pentru ceea ce se face la Bistrița, am urmărit jocul de la Mediaș, un joc în care n-au jucat deloc rău, au parte de tot respectul nostru”.

Nicolae Manea, antrenor Gloria:”Va fi un joc foarte greu pentru noi, avem nevoie de  victorie în acest joc, deoarece este ultima noastră șansă dacă vrem să mai sperăm la îndeplinirea obiectivului de salvare de la retrogradare. Avem ceva probleme de lot, dar indiferent de jucătorii care vor intra în teren, aceștia trebuie să facă tot posibilul pentru câștigarea acestui joc.”

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 150 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *