Gloria câștigă 3 puncte la FC Olt, dar rămâne pe locul 2

Formația lui Nae Manea a obținut victoria în deplasare, la FC Olt, câștigând cu 3-1 meciul din a doua etapă a returului. Golul de onoare al oltenilor a făcut ca Gloria să rămână pe poziția a doua a clasamentului, după ce FC Timișoara a învins, vineri, pe ALRO Slatina cu 2-0.

La pauza meciului de la Piatra Olt, Gloria se află în avantaj, bistrițenii deschizând scorul în minutul 23, prin Predescu, la o fază în care a profitat de un luft al lui Silvășan în careu.

În repriza a doua, Silvășan înscrie pentru 2-0 din penalty, în urma unui fault făcut în careu de Alin Pavel asupra lui Predescu. Oltenii rămân în inferioritate, Pavel fiind eliminat pentru cumul de galbene. 10 minute mai târziu, Silvășan este înlocuit de Curtuiuș care, în minutul 69 înscrie cu un șut la colțul lung, de la 16 metri lateral dreapta. Gloria redevine liderul seriei a doua, la egalitate de puncte și de golaveraj cu FC Timișoara, dar cu mai multe goluri marcate de bistrițeni.
Însă, în minutul 86, golul de onoare al oltenilor, marcat de Dragalina în urma unei greșeli în apărarea bistrițeană, avea să readucă formația lui Nae Manea pe a doua poziție a clasamentului.

Scor final FC Olt – Gloria 1-3, Gloria câștigă 3 puncte importante și urmează să întâlnească în etapa viitoare, pe teren propriu, pe Mureșul Deva, echipă situată pe locul 12 în clasamentul seriei 2.

 

FC Olt: Bugiu – Bogdanocivic, Preda, Lengyel, Bancu – Corneanu, Pavel, Giurcă (min. 70 – Hallman), Melcea (min 46 – Burcea) – David (min 46 – Polgar), Dragalina
Antrenor: Dan Oprescu

Gloria: Lăzăreanu – Pădurariu, Năstase, Tudose, Costache (min. 80 – Trașcă), Predescu (min 70 – Daniel Stan), Feher, Cafasso, Mărginean, Peteleu, Silvășan (min 64 – Curtuiuș)

 

sportulbistritean.ro

 

 | 225 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *