GLORIA: Au plecat Achim, Băjenaru, Szukala, se pregătește Petre

Gloria lasă senzația că se dezintegrează. După secundul Aurel Nalați care a ales Mureșul, după stranierii Cavalli și D Agostini care nu vor mai continua la Bistrița în următorul sezon, a venit rândul unui grup format din Băjenaru, Achim și Syukala să plece de la gruparea bistrițeană.

Cei 3 au semnat cu Universitatea Cluj și se vor prezenta la reunirea echipei someșene. Aceștia sunt 3 dintre cei mai folosiți jucători din lotul lui Manea în campionatul trecut. Băjenaru a fost al doilea după Albuț la meciuri jucate (30), Szukala a fost al treilea (28) iar Achim a bifat 22 de partide, devenind titularul postului de fundaș dreapta.

Băjenaru a fost și cel de-al doilea golgeter al Gloriei, după Moraes, cu 4 goluri, iar Szikala a marcat și el de două ori. Următorul după cei 3 pare să fie Ciprian Petre, care se gândește și elserios la plecare. De asemenea, italianul Corallo și argentinianul Cafasso, sunt și ei în cumpănă dacă vor rămâne sau nu la Gloria, având contracte doar până în această vară.

sportulbistrițean.ro

 | 215 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *