Gloria are restanțe salariale de 3 miliarde. Vezi care sunt datoriile clubului

Gloria are datorii de două milioane de euro. Într-o situație contabilă pe care o va prezenta Primăriei Bistrița, clubul Gloria are datorii de 8 176 948 lei, aproape două milioane de euro. Cele mai mari datorii le are clubul lui Pădureanu la furnizori imobiliari, circa 2 milioane de lei și la terți, clubul având de restituit împrumuturi de peste 3 milioane de lei.

 

Nici salariile personalului, ale antrenorilor și ale jucătorilor nu au fost plătite de mult timp, restanțele cumulate fiind de peste 3 miliarde lei vechi. Gloria mai are datorii la bugetul asigurărilor sociale (605 000 lei), la bugetul de stat (280 000 lei) dar și majorări la bugetul de asigurărilor sociale și la bugetul de stat, 850 000 lei.

De altfel, președintele Gloriei, Jean Pădureanu, a tras un semnal de alarmă vizavi de situația financiară a clubului, declarând că are serioase probleme, fiind în incapacitate de a plăti primele jucătorilor. Și antrenorul Nicolae Manea a declarat că dacă nu se vor găsi soluții va fi nevoit să plece de la echipă.

 

sportulbistritean.ro

 | 359 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *