Gloria are două meciuri importante în 5 zile! Astăzi joacă cu Arieșul Turda

Gloria va juca astăzi, vineri,  cu Arieșul Turda și marți cu Gaz Metan Severin, două partide care ar trebui să readucă echipa bistrițeană pe prima poziție în clasament.

Etapa a 8-a în Liga a doua s-a jucat fără echipa bistrițeană, care nu a riscat și a obținut amânarea partidei cu Gaz Metan Severin. Gloria a avut doi jucători de bază, sub 21 de ani, convocați la lotul de tineret și a fost îndreptățită să ceară reprogramarea. Care s-a făcut pentru marțea viitoare, de la ora 16.30, la 4 zile după meciul de astăzi, cu Arieșul Turda, programat tot de la 16.30.

Ambele partide se vor disputa la Bistrița și ar trebui câștigate pentru ca echipa să rămână pe prima poziție în clasament. „ Dacă le vom câștiga, ne vom putea face planuri pentru ultima parte a turului, Urmărim să obținem un loc care să ne asigure o bază pentru ca la anul să obținem promovarea, cu toate că ne frământă atât de mult și problemele actuale”, spune Constantin Sănduță, vicepreședintele clubului.

Severinenii nu ar fi vrută să joace marți

Deși FRF a reprogramat partida Gloria Bistrița – Gaz Metan Severin pentru data de 18 octombrie, oficialii de la malul Dunării ar fi vrut ca meciul să se dispute luna viitoare.

Reprezentanții echipei severinene nu contestă decizia amânării meciului, dar nu sunt de acord cu data la care FRF a reprogramat jocului.

"Noi am făcut cerere ca meciul să se dispute pe 8 noiembrie, nu pe 18 octombrie. Sperăm ca FRF să ne înțeleagă, pentru că e foarte greu să jucăm din trei în trei zile, cum s-a întâmplat luna trecută. Gloria Bistrița nu mai are meci în Cupa României, unde noi jucăm pe 25 octombrie, în optimi", a motivat președintele Răzvan Lupu. Din păcate pentru ei, federația nu a ținut cont de această cerere și a bătut în cuie data de marți, 18 octombrie.

sportulbistritean.ro

 | 174 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *