Gloria a primit bani de la Consiliul Județean pentru a-și plăti nocturna!

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a alocat Gloriei Bistrița o sumă de 200.000 de lei. Liderul instituției,, Radu Moldovan a precizat că banii sunt destinați pentru achitarea datoriei pe care clubul de fotbal o are către firma din Timișoara care a instalat nocturna. Bani a primit și echipa de copii juniori.

Susținerea sportului și a performanței sportivilor din județ este importantă pentru conducerea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Tocmai de aceea liderii CJ BN vor să ajute echipa de fotbal a orașului.

Astfel Gloria Bistrița a primit 307.500 de lei, bani meniți să ajute la desfășurarea pregătirii sportive. Din acești bani 200.000 de lei sunt pentru echipa de seniori iar restul de 107.500 de lei pentru echipa de copii juniori.

Banii sunt destinați pentru a sprijini performanța sportivilor și pentru încurajarea activității pe care o desfășoară.

În cazul echipei de seniori președintele CJ BN, Radu Moldovan, a precizat că banii sunt destinați pentru achitarea unei părți din datoria pe care echipa de fotbal o are față de firma care a instalat nocturna pe stadion.

Pe lângă Gloria Bistrița, bani de la CJ BN au primit și echipa de handbal a LPS, Clubul Sportiv Hercules, Clubul de Judo și Arte Marțiale și Școala de Karate care în total au primit 72.500 de lei.

Andreea Bojor / bistriteanul.ro

foto: citynews.ro

 | 368 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *