Gloria 2002, locul 5 într-un turneu la Reghin

 

Echipa de copii născuți în 2002 a participat recent la un turneu organizat la Reghin, împreună cu alte 21 de echipe din țară. Fără câțiva jucători de bază, cum ar fi Ciprian Timiș sau Răzvan Sulici, indisponibili din motive medicale, echipa antrenată de Ion Nicolae a terminat competiția pe locul 5. Un loc mai slab decât cel ocupat anul trecut la același turneu, când puștii Gloriei au produs o mare surpriză eliminând CFR Cluj și jucând finala mică.

De această dată, bistrițenii au trecut de faza grupelor, după 0-0 cu cei de la Kinder Sg.Mureș,1-0 cu  CSS Reghin, 5-0 cu Arena Sighișoara, 3-0 cu Bența Brasov, 3-0 cu Sebastiano Reghin. În sferturi au învins cu 1-0 pe LPS Târgu Mureș dar au pierdut la același scor cu echipa din Odorheiul Secuiesc. În meciul pentru locurile 5-6, Gloria a bătut cu 1-0 pe Kinder Sg. Mureș. Cei mai buni marcatori au fost Alex Șerbănescu (4 goluri), Cristian Mihali și Ionuț Mihaiu, cu câte 3 reușite. În aceeași competiție LPS Bistrița nu a intrat în primele 8.

Lotul care a făcut deplasarea: Ovidiu Senocico, Ionuț Mihaiu, Andrei Suciu, Sebastian Moldovan, Norin Galben, Cristian Mihali, Alexandru Cuzuban, Ștefan Petrina și Alex Mihai Șerbănescu.

sportulbistritean.ro

 

 | 200 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *