Gloria 2 ia contact cu Liga a 4-a! A pierdut cu 1-0 un amical la Cetate!

După ce luni seara, pe terenul din Orheiu Bistriței, Voința Cetate a susținut primul joc de pregătire pentru noua ediție  a campionatului ligii a patra, împotriva nou promovatei Heniu Leșu, joi seara jucătorii de la Voința au primit vizita echipei a doua a Gloriei, echipă aflată și ea în perioada de pregătire pentru noul sezon.

Jocul a fost unul viu disputat, echilibrat în mare parte, cu un plus pentru  gazde care  și-au creat mai multe situații de gol. Singurul gol al partidei a fost marcat de Petrean, unul din jucătorii veniți noi la echipă, în minutul 18.

Prima repriză a fost mai săracă în ocazii de gol, doar două șuturi sănătoase expediate de Ruscău și Petrean, de la gazde,  respinse în corner de Bodiu și o lovitură liberă executată de Rogozan de la oaspeți și prinsă fără probleme de Gălățan. După pauză ambele echipe au efectuat multe schimbări și au apărut mai multe ocazii de gol. Brumă scapă în careu pe dreapta și din 10 metri trimite pe lângă poartă, Petrean driblează portarul dar intră în unghi și trimite peste, Jarda prinde o torpilă de la 25 metri respinsă de Gălățan, Ștefoi trimite cu capul din careu peste poartă la un corner, Sîplăcan execută slab o lovitură liberă, Petrean trimite în transversală din lovitură liberă, iar Gotea trimite peste poartă din șase metri.

 Vonța Cetate, antrenor Gabi Bozga: Gălățan, Andrieș, Georgiu, Dodea, Recean, Hâlmu, Ștefoi, V. Ruscău, Halas, Dumitrean, Petrean. Au mai jucat: Gordea, Gotea, Nap, Varvari, Suciu, Dumitrean, Andrieș, Suciu.

Gloria 2, antrenori Horea Pârțiu și Gabi Cârstea: Bodiu, Patca, Bolbos, Peica, Jarda, Guț, Vălean, Părăvan, Sîplăcan, Brumă, Rogozan. Au mai jucat: Strugar, Rebrișorean, Bolfă, Constantin, Hasnăș, Bălătici, Coți, Hordouan

Gabi Bozga, antrenor Cetate:”A fost un joc bun de pregătire pentru ambele echipe. Am făcut multe lucruri bune dar și destule greșeli în acest joc, iar dacă vrem să ne batem pentru primele locuri mai avem încă mult de muncă”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro 


 | 243 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *