Gloria 2 face show cu Hebe Sîngeorz-Băi și câștigă cu 8-0

Gloria II a făcut scor cu Hebe Sîngeorz-Băi, câștigând pe teren propriu cu 8-0, în etapa a III-a din Liga a IV-a. Oaspeții au jucat în 10 oameni din minutul 34.

Vreme numai bună pentru fotbal, pe stadionul Jean Pădureanu, unde aproximativ 100 de spectatori s-au adunat să vadă meciul dintre Gloria II și liderul Ligii a IV-a, Hebe Sângeorz-Băi. Elevii lui Horațiu Pârțiu și-au luat adversarii la pase încă din primul minut, înghesuindu-i în propriul careu. Colța deschide scorul cu un șut din 6 metri, după numai 12 minute (1-0). Asediul continuă, același Colța trage în bară (22) și Sebi Rus puțin pe lângă (28). Patca face 2-0, cu capul, din fața porții, după o centrare de pe stânga (28). În minutul 34, Ovidiu Pop vede roșu după ce își scuipă un adversar și oaspeții rămân în 10. Până la pauză, avea să fie 4-0, prin golurile marcate de Cilean (36) și același Colța (39).

Repriza a doua se joacă la fel, în preajma careului de 16 al celor de la Sângorz-Băi, cu ratări fără număr, din toate pozițiile și cu încă 4 goluri. Moț reușește și el dubla: 5-0 după ce scapă singur și driblează portarul (57) și 6-0 cu un șut din fața porții, după o pasă a lui Cilean. Nici jocul la ofsaid nu le iese oaspeților, Sebi Rus marcând și el pentru 7-0, după o pasă peste fundașii adverși. Scorul final, 8-0, este stabilit de Părăvan în minutul 76.

Gloria II câștigă categoric meciul cu Hebe, după 90 de minute de antrenament, în care parcă elevii lui Pârțiu nici nu și-au murdărit tricourile.

Gloria II: Uilean; Vălean, Patca, Bolbos, Sîplăcan, Antonescu, Echim, Sebi Rus, Moț, Cilean, Colța. Au mai intrat: Părăvan, Pădurariu, Hasnaș, Rebrișorean

Hebe Sângeorz-Băi: Farcaș; Mici, Ov. Pop, Flore, S. Gabor, Alex Larionesi, O. Avram, P. Larionesi, Andresi, F. Ciocan, Jarda. Au mai intrat: A. Gabor, I. Gabor, Neamț  

 

Arbitri: Călin Sângeorzan, Mircea Roșca, Iosif Kereszteny. Observator Matei Flore

 

Augustin Danci
 


 | 210 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *