Gloria, 2-2 la Chiajna! Negrean e mulțumit de atitudinea și determinarea jucătorilor!

Joi seara, pe terenul echipei din Chiajna, s-a disputat partida de verificare dintre echipa de prima ligă Concordia din localitate și Gloria. A fost primul joc din cele patru partide pe care bistrițenii le au programate în ultimul stagiu de pregătire înainte de începerea campionatului. Partida s-a terminat la egalitate, după ce la pauză bistrițenii conduceau cu 1-0, după o repriză dominată clar de jucătorii Gloriei.

Bistrițenii încep bine jocul și în minutul 9 Roșu reușește să deschidă scorul, iar până la pauză mai ratează două situații bune de gol prin Curtuiuș și Feher. După pauză gazdele echilibrează jocul și reușesc să egaleze în minutul 57, grație unei execuții de excepție a lui Zaharia care trimite mingea în vinclu de la 25 de metri. În continuare asistăm la un joc de luptă la mijlocul terenului fără mari ocazii de gol până în minutul 81 când gazdele primesc mult prea ușor un penalty și preiau conducerea pe tabela de marcaj. După două minute Antonache pasează bine pentru Negruț și jucătorul testat de staff-ul tehnic în partida cu Sănătatea Cluj aduce egalarea pentru bistrițeni.

Lotul folosit: Albuț (Oghinciuc 75) – Å¢îrcă (Echim 75), Matei (Hlinca 60), Fizeșan (Chibulcutean 75), Polgar ( Sânmărtean 70) – Budecan (Mariș 60), Mărginean (Nalați 46), Stancu (Antonescu 60), Roșu (Chițu 55) – Feher (Negruț 60), Curtuiuș (Antonache 65).

Sandu Negrean, antrenor:”Am făcut o primă repriză bună pe care am dominat-o în totalitate. Adversarii n-au avut nici o ocazii clară de gol, în timp ce noi, pe lângă golul marcat, am mai avut două ocazii clare de gol irosite de Curtuiuș și Feher. După pauză jocul s-a echilibrat, s-a jucat mai mult la mijlocul terenului fără ocazii clare de gol. Mă bucură faptul că după primirea golului doi am avut puterea să revenim în joc și să înscriem golul egalizator. Mi-a plăcut atitudinea și determinarea tuturor jucătorilor, indiferent de numărul minutelor jucate. Următorul joc va avea loc sâmbătă ora 11,00 cu Unirea Târlungeni”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro   

 | 162 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *