Gimnastică ritmică: Junioarele de la LPS bistrița, 10 medalii la un concurs internațional

În weekend s-a desfășurat la Arad un concurs internațional de gimnastică ritmică, la care au participat peste 200 de sportive din Franța, Italia, Serbia, Ungaria, Bosnia, Slovenia și România. La această competiție au participat și cinci sportive legitimate la LPS Bistrița, pregătite de Ica Sigartău: junioarele Timeea Zadic, Carina Gălan, Cosmina Boldiș, Crina Cătinean și senioara Ioana Bârsan.

Având o evoluție apreciată de cei prezenți la competiție, bistrițencele s-au întors acasă cu 10 medalii. Astfel Timeea Zadic a obținut aurul la minge și argintul la panglică, Carina Gălan a câștigat concursul la coardă și argintul la panglică, Cosmina Boldiș a obținut medalia de aur la cerc și medalia de bronzla coardă, Crina Cătinean a câștigat concursul la măciuci și argintul la minge, iar Ioana Bârsan acâștigat două medalii de aur la panglică și măciuci.

Ica Sigartău, antrenor:” A fost un concurs foarte puternic, la care au participat cele mai bune junioare și senioare din Europa. Sunt mulțumită de evoluția fetelor, care au reușit să obțină medalii la toate probele la care au concurat”.

Sportulbistritean.ro

 | 878 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *