Gimnastică: Juniorii 1 de la LPS Bistrița, campioni naționali pe echipe!

Campionatul Național de gimnastică pe echipe, pentru junior I, II și III,  s-a disputant în perioada 16-18 iunie în Sala “Nadia Comăneci” din Onești. La competiție au participat și gimnaștii de la LPS Bistrița, pregătiți de antrenorii Augustin Pop, Liviu Pop și Lucian Alexa, care au reușit să urce pe podium la toate cele trei categorii de vârstă.

Astfel în competiția juniorilor I, bistrițenii în formula: Raul Paraschivu, Rareș Paraschivu, Ștefan Lupu au devenit campionii naționali ai României, la junior II, echipa formată din Bogdan Necșa, Alexandru Oltean, Flavius Lungu, au intrat în posesia medaliilor de bronz, tot pe locul trei terminând competiția și juniorii III, în formula: Radu Berariu, Robert Someșan, Daniel Cira, Cătălin Drunea, George Onciul. În clasamentul individual, neoficial, alcătuit după notele obținute de concurenți, Raul Paraschivu și Rareș Paraschivu au ocupat primele două locuri în întrecerea juniorilor I, iar Bogdan Necșa a ocupat locul doi la junior II.

De asemenea a fost stabilit și lotul gimnaștilor români care vor participa la cel de-al 12-lea Festival Olimpic al Tineretului European, ediția de vară, care se va disputa în luna iulie în Olanda, din lot va face parte și bistrițeanul Bogdan Necșa, tot în cadrul acestei ediții a FOTE va fi present în calitate de arbitru Augustin Pop, directorul LPS Bistrița.

Augustin Pop, antrenor:”A fost un concurs bun făcut de sportivii noștrii, am devenit campioni la juniorii I, la juniorii II Lungu vine după o accidentare mai lungă, iar majoritatea gimnștilor junior III sunt la primul an la această categorie. Per ansamblu suntem mulțumiți de evoluția sportivilor noștrii, dar bineînțeles că întotdeauna există loc de mai bine”.

Leon Buhai / Sportulbistritean.ro


 | 472 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *