Gimnastică: CSM – LPS Bistrița , vicecampioană naționala la seniori!

CSM Bistrița nu a reușit să-și păstreze titlul obținut anul trecut, dar a cucerit argintul național la gimnastică, performanță remarcabilă pentru ai noștri.

 
În perioada 16-18 noiembrie 2012, s-a desfășurat , la Onești, Campionatul Național al Maetrilor și a Echipelor Reprezentative de Club, seniori. Bistrițenii au prezentat la aceasta competiție două echipe: CSM-LPS formată din: Bățagă Cristian, Berbecar Marius, Munteanu Andrei, Ciuculete Robert și Paraschivu Raul, dar și CSM-LPS1 formată din: Moldoi Daniel, Erlich Alexandru, Necșa Bogdan și Lupu Ștefan. După o luptă stânsă, titlul de campioană națională a revenit echpei CS Dinamo București, CSM-LPS Bistrița devenind vicecampioană națională, echipa CSM-LPS1 ocupând în final locul cinci. 
 
 În concursul individual compus, bistrițeanul Bățagă Cristian a obținut medalia de bronz, iar Munteanu Andrei s-a clasat pe locul IV. Concursul pe aparate s-a desfășurat pe două categorii: seniori și speranțe. La seniori, Bățagă Cristian a obținut titlul de campion național la inele, și medaliile de bronz la sol, cal cu mânere si sărituri, iar Berbecar Marius a obținut medalia de argint la paralele. 
 
 În concursul rezervat speranțelor Moldoi Daniel a obținut două titluri de campion național la sărituri si cal cu mânere, și o medalie de bronz la paralele, iar Necșa Bogdan a obținut medalia de bronz la sărituri. 
 
Per total gimnaștii bistrițeni s-au întors de la Onești cu o medalie de argint în concursul pe echipe, o medalie de bronz la individual compus, trei medalii de aur, una de argint și cinci medalii de bronz în concursul pe aparate. Colectivul de antrenori care a coordonat activitatea gimnaștilor la aceste campionate naționale sunt : Pop Augustin, Pop Liviu, Ianculescu Adrian, Vug Vasile și Alexa Lucian. Din componența brigăzilor de arbitri au făcut parte Pop Augustin și Pop Liviu.
 
Augustin Pop, antrenor:" Se putea câstiga din nou titlul de campioana națională dacă Marius Berbecar era un pic mai atent și nu rata la cele două aparate la care a concurat în prima zi, sărituri si paralele."
 
Leon Buhai / sportulbistritean.ro
 
 | 414 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *