Gimnastică: CSM-LPS Bistrița, 17 medalii în finalele pe aparate la Campionatul Național

După ce sâmbătă, în Sala Polivalentă din București, în cadrul finalei Campionatului Național pe echipe, maeștrii și speranțe, bistrițenii de la CSM- LPS  au aobținut medalia de argint, devenind pentru al doilea an consecutive vicecampioni naționali după o luptă foarte strânsă cu cei de la Dinamo București, în concursul individual compus al maeștrilor titlul de campion național a revenit bistrițeanului Cristian Bățagă, iat în concursul individual al speranțelor pe locurile doi și trei s-au clasat bistrițenii Raul și Rareș Paraschivu, duminică bistrițenii au intrat în lupta pentru medalii în concursul pe aparate, concurs la care au urcat pe podium la toate aparatele atât la speranțe cât și la maeștrii.

 

Primii care au intrat în concurs au fost speranțele, care au reușit să cucerească 9 medalii: 1 aur, 4 de argint și 4 de bronz. Astfel la sol Raul Paraschivu a obținut medalia de aur, în timp ce Rareș Paraschivu a obținut boronzul. La sărituri Bogdan Neacșa s-a clasat al doilea și Raul Paraschivu al treilea, la cal frații Rareș și Raul Paraschivu au terminat pe locurile doi și trei, Bogdan Neacșa a obținut argintul la inele și paralele, iar Raul paraschivu și-a trecut în cont și un bronz la bară. În concursul maeștrilor bistrițenii au obținut 8 medalii: 1 aur, 4 de argint și 3 de bronz, performerul bistrițenilor fiind Cristian Bățagă care a urcat pe podium în cinci din șase aparate: argint la sol, inele și bară și bronz la sărituri și cal. Marius Berbecar a luat aurul la paralele și argintul la sărituri, iar Laurențiu Nistor a obținut bronzul la inele.

Augustin Pop, antrenor:”A fost o competiție bine organizată din toate punctele de vedere, competiție care s-a bucurat de o asistență numeroasă în special în ziua finalelor pe aparate unde sportivii au oferit un adevărat spectacol. Bistrițenii s-au numărat printre protagoniștii finalelor pe aparate, unde au urcat pe podium la fiecare aparat atât în concursul speranțelor cât și în cel al maeștrilor,de asemenea am avut multe clasări pe locurile patru-șase. De apreciat performața lui Cristian Bățagă care după aurul obținut ieri la individual compus a urcat pe podium în cinci din cele șase finale pe aparate, iar la paralele a fost al patrulea. Consider că gimnaștii bistrițeni au avut o evoluție foarte bună la aceste campionate naționale unde am obținut un număr de 22 de medalii”.

 

Leon Buhai / Sportulbistritean.ro


 | 839 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *