Gimnastica bistrițeană, argint la Naționale

CSM-LPS Bistrița a terminat pe locul doi la echipe Campionatul Național Open al României, după Dinamo cu Drăgulescu imbatabil

          Campionatul Național de gimnastică pentru seniori s-a disputat în weekend-ul trecut la Ploiești și a arătat încă o dată valoarea gimnasticii bistrițene. Cu un Marius Berbecar (foto dreapta) în mare formă, CSM-LPS Bistrița a terminat prima zi a întrecerii, cea dedicată echipelor, pe locul 2, după Dinamo, cu un Marian Drăgulescu greu de bătut. Berbecar, Bățagă, Miclea, Suciu, Muțiu și Burduhos, asistați de pe margine de frații Augustin și Liviu Pop (foto stânga), de Lucian Alexa, Vasile Vug și Adrian Ianculescu, au avut o comportare foarte bună, reușind să repete succesul de acum 2 ani. În ziua a doua, dedicată concursului pe aparate, Marius Berbecar și-a confirmat supremația la paralele, obținând titlul național. De asemenea, alți doi bistrițeni, Costin Manolache și Andrei Muntean, au urcat pe podium, primul cu argint la cal, iar cel de-al doilea cu bronz la bară fixă.
În ziua a treia, dedicată speranțelor, bistrițenii au arătat că vin talente și din urmă, câștigând 9 medalii la acest nivel. Rezultate bune au fost înregistrate și la concursul Open, un fel de internaționale ale României, unde Berbecar, Burduhos, Muțiu, Manolache au fost greu de bătut.

Rezultatele sunt foarte bune. De Dinamo nu aveam nici o șansă să trecem, acolo fiind toată spuma gimnasticii masculine din România. Băieții au avut evoluții peste așteptări și merită  felicitați.
Augustin Pop ”“ antrenor

 | 92 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On