Gata cu vacanța! Handbalistele de la CSM au avut primul antrenament!

 

Cu antrenorul Iuliu Crăciun pe teren și directorul sportiv Ioan Dosan pe margine, echipa feminină de handbal s-a reunit aseară în vederea sezonului care urmează. Un sezon de la care se așteaptă promovarea în Liga Națională.
 
14 jucătoare au fost prezente la acest prim antrenament, programat în Sala Polivalentă. Nu a lipsit decât Tetean din lotul care a încheiat campionatul trecut, reîntoarsă la Cluj după expirarea împrumutului. În schimb, au venit câteva handbaliste noi: Bumb și Florean de la CSS 2 Baia Mare, Diaconu de la Sighișoara, Vezencan, Sanda și Rosan de la Silcotub, ultimele 3 împrumutate de Tadici pentru a căpăta experiență.
 
Acestea s-au adăugat fetelor care au dus greul în sezonul trecut, adică Balog, Ilieșiu, Trișcaș, Suciu, Boiciuc, Cadar, Dorhoi și Mușină. Lotul nu va rămâne bătut în cuie, ci va suferi modificări. Dosan vrea să mai aducă 3-4 jucătoare, deși piața transferurilor în handbalul feminin e destul de greu abordabilă pentru un club cu bani puțini. În ce privește programul, acesta cuprinde un cantonament la Ogna Șugatag și multe antrenamente la Bistrița. Campionatul Diviziei A începe la jumătatea lunii septembrie.
 
sportulbistritean.ro
 | 276 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *