Gabi Preda de la CSM Bistrița își trece în palmares un gol cu Olanda

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei a disputat trei meciuri de verificare in cadrul turneului de la Eindhoven.

 In cele trei meciuri, pentru echipa nationala a jucat si Gabriela Preda”‹, interul stanga de la echipa noastra. Fiind folosita mai mult in faza defensiva, in minutele jucate Gabi a oferit siguranta, reusind cateva interceptii bune, ultima chiar in meciul de ieri contra reprezentativei A a Olandei, când a reușit chiar să marcheze.

In cadrul turneului de la Eindhoven, Romania a disputat trei meciuri, impotriva Serbiei (pierdut, scor 19-23), Olandei B (victorie, scor 32-25 – 1 gol Gabriela Preda) si Olandei A (victorie, scor 23-24).

In urma acestei actiuni, jucatoarea se va intoarce la Bistrita, urmand a relua pregatirile alaturi de echipa noastra pentru urmatoarele meciuri din Liga Nationala de Handbal Feminin!

Gabi Preda are 29 de ani și s-a născut la Târgu Neamț. A jucat pânăacum la Piatra Neamț, baia Mare, Craiova, Roman, CSM București și mai are alte 12 selecții la naționala mare.

 | 793 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *