Un fulg în calea ploii! Șansele de schiat în Wonderland rămân mici!

Cele 4 tunuri de zăpadă din Wonderland merg de 24 de ore și nu au produs încă zăpadă nici pentru un sfert de pârtie. Iar de mâine seară se anunță lapoviță și ploaie.

Astăzi, la ora 14.00, la Bistrița au fost în jur de  minus 7 grade. Temperatură perfectă pentru tunurile de zăpadă de pe pârtia Cocoș, care funcționează la capacitate maximă de duminică dimineața. Și care au produs până acum zăpadă pentru aproximativ 300 din cei peste 1300 de metri de pârtie.

Mutate mai sus cu încă 300 de metri, să admitem că până mâine ar putea produce zăpadă pentru aproape jumătate din pârtie. Dar de mâine vremea se încălzește și există șanse de ploaie.

În orice caz, tunurile nu vor maiputea funcționa cel puțin până săptămâna viitoare, fiindcă nu vor avea temperatură negativă. În aceste condiții, ce se întâmplă pe pârtia bistrițeană pare o muncă în zadar și o risipă de bani.

Însă, cine știe, să dea Doamne – Doamne să ne înșelăm!

 | 5.044 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

 1. Ati fost foarte elegant.

  Post a Reply
 2. Pai sa puna mana Doamne Doamne si sa dea si el zapada…ce, s-a lasat pa tanjala ?!?!?
  Adica ce crede m’nea lui, sa faca crațu(cacofonie ne scuzabila, ba chiar obligatorie in cazul de față) toata munca ?!?!
  Inteleg ca crațu sa-l ajute un pic, ca o fi batran, ca de la facerea lumii a trecut cam multisor, da nici asa, nene Iancule, neicusorule, sa steeea si sa se uite la creț cum se zbate…si in batjocura sa-i mai dea si vreme calda la altitudinea asta naucitoare a domeniului schiabil BN !!!
  Sa-si schimbe atitudinea!Sau sa si-o revizuiasca!
  Adica, sa se schimbe admit, da sa nu se revizuiasca!…sau sa se revizuiasca admit,da atuncea sa nu se schimbe nimic!!! 😉

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *