FUJI, interviu din pușcărie: „Dacă am făcut sport, sunt interlop!?”

Omul de afaceri Ion Istrate, zis Fuji, se află în Penitenciarul Bistrița, unde își îspășește pedeapsa. Cunoscut ca un împătimit al sportului, în special al sporturilor de contact, Fuji urmărește galele de K1 și de după gratii. 

 
De altfel, Fuji este responsabil cu baza sportivă, în Penitenciar. Despre viața din Penitenciarul Bistrița, Fuji zice că sunt respectate toate drepturile deținuților, mâncarea este bună și are o relație bună cu deținuții, la fel ca și cei care respectă regulamentul: “Treaba mea este să am grijă de baza sportivă, să nu se bată pe-aici, aparatele să fie folosite corespunzător. Aici suntem toți egali, NU mai contează poziția socială”, spune Fuji într-un interviu pentru Observatorbn.ro.
 
 
E fanul lui Daniel Ghiță. Iar sâmbătă, tot Peniteniciarul Bistrița va urmări gala Glory de la Istanbul, unde Ghiță îl va înfrunta pe turcul Gokhan Saki. Asta numai dacă-și va da acordul directorul Sima și va aproba prelungirea programului TV, după ora 23.
 
Întrebat dacă e un tip violent sau dacă se consideră interlop, Ion Istrate a răspuns: „Să vină toți să spună ce am făcut eu… n-am trăit din prostituție, din cămătărie, n-am dat în cap pentru bani… ce am făcut eu? Dacă am făcut sport, sunt interlop?„.
 


 | 3.240 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *