Fugi, Botiș, fugi…!

 

Fugi, nu mai întoarce capul înapoi, taie-o cât poți de repede. Caută un loc sigur, ascunde-te, trage punga cu bani sub tine și stai la cutie. Pe urmele tale vin puturoșii care nu vor să muncească, mamele profitoare și angajații incompetenți, care nu au înțeles că tu ești un om de treabă, de bun simț, de caracter, că vrei binele României, salvarea ei din criză.
 
Te amușină Cristiana, ziarista vândută opoziției, manipulată de Radu, dușmanul tău de moarte. Nu-i nimic, pe jumătate ai scăpat, iar dacă rămâi și cu banii te-ai scos. Dacă nu, lasă, faci tu alții, că știi mersul. Dă-o dracu de primărie, nu te mai gândi la ea, nu merita. Era o miză prea mică, doar știi, ai fost viceprimar. Un teren, o șpagă de provincie, astea-s frecții pe picior de lemn. Nu te mai puteau satisface oricum.
 
Îngroapă banii în pădure că fac ei pui. Întoarce-te la tâmplăria ta, ia niște oameni la negru și fă și tu ce face toată lumea. De ce mama turbării ai vrut tu să întorci lumea. Doar știai din tinerețe că n-ai talente ieșite din comun. N-a mers nici cu handbalul, nici cu ecologiștii, pesediștii te-au trădat, pedeliștii te-au manevrat. Caută o oglindă curată și mai uită-te o dată cum îți stă pălăria. E mare, Nelule, e prea mare.
 
Fugi, lasă-ți barbă cum îți place ție, schimbă-ți lucul și o să vezi, există viață și după politică. Că doar nu-ți imaginezi că mai ai loc în vreo funcție publică? Nuuu, nu merită să te mai gândești la asta. Dă-ți și tu o reconversie profesională, ce dracu. Dă reset, șterge tot și roagă-te să rămâi cu banii. Că până la urmă asta iubești cel mai mult, nu? 
 
Adrian Linca
 | 563 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *