FOTO/VIDEO: Voința Livezile, 2-0 pe terenul Gloriei 2, în primul amical

 

Voința Livezile a câștigat primul meci amical din acest an, în compania Gloriei 2. Partida s-a jucat pe zăpadă, pe terenul 2 al Gloriei. Livezenii au deschis scorul în minutul 25 prin Pralea, care a marcat cu capul la o centrare de pe dreapta. La începutul părții a doua, Conon a făcut 2-0 cu un șut din afara careului, deviat peste portarul Avram.

Ambele echipe au efectuat multe schimbări la pauză, folosind toți jucătorii din cele două loturi. La Gloria II s-au remarcat mijlocașul Voicu Nicoară (centrări și lovituri libere foarte bine executate) și fundașul central Bârsănel (adus de la Târgoviște). De partea cealaltă, la Livezile, Mândrean a jucat în nota lui obișnuită, Marc și Conon s-au mișcat bine la mijloc, iar Coșneac, Pralea și S. Rus au fost periculoși în câteva rânduri.

De asemenea, din lotul lui Sava și baciu a făcut parte și Ionel Cilean, care a jucat în prima repriză. Fiul fostului jucător al Gloriei a plecat de la Romuli la Râmnicu Vâlcea, dar nu a rămas în Liga a doua și s-a întors în județ.

 

Centralul Călin Sângeorzan a condus bine formațiile:

Gloria 2: Istrate – Livadaru (CSM Brașov), Patca, Bârsănel, Dobrea – Pădurariu, Macarie, Pasenciuc (Sighet), Nicoară, Sinclair (Unirea Dej)  – Popan. Au mai intrat: Avram, Uilean, Fl. Alexandru, Levente, Homei, Buta, Varga, M. Roman

Livezile: Voivod, Budecan, Cilean, Breșfelean, Bugnar – Mândrean, Marc, Conon, Cosneac – Pralea, S. Rus. Au mai intrat: Apostolache, Blaji (Budac), Celsie, Horga, Rakoți

Adrian Linca

 


 | 243 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *