FOTO/VIDEO: Vezi imagini de la antrenamentul Gloriei

Treizeci de jucători are lotul lărgit al Gloriei care se pregătește în aceste zile sub comanda lui Nicolae Manea, la Bistrița. Junior Moraes n-a venit încă la antrenamente, el fiind așteptat în zilele următoare. Antrenamentele din aceste zile se bazează mai mult pe pregătire fizică și pe alergări.

 

După exercițiile cu mingea, jucătorii și-au schimbat ghetele cu adidași și au făcut câteva ture de alergări, împărțiți în două grupe. N-au scăpat de gura antrenorului, care le striga să alerge mai repede. De altfel, Manea nu a stat deoparte, alergând și el alături de jucători, spre finalul antrenamentului.

 

Jucătorii Gloriei vor continua antrenamentele la Bistrița până în data de 27 ianuarie, cu un mini-cantonament de zece zile, la stadion. În 28 ianuarie, Gloria va începe cantonamentul din Antalya. "Probabil că la finalul pregătirii vom avea și un meci amical la Bistrița. În Antalya, am cerut câteva meciuri amicale mai ușoare la început, ca să vedem cum stăm. Apoi, vom juca câteva meciuri tari, cu ruși, polonezi, cehi" a declarat Nicolae Manea.

 

Augustin Danci


 | 108 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *