FOTO/VIDEO: Primul meci oficial, prima victorie! Gloria trece de Unirea Dej în Cupa României!

Gloria a câștigat astăzi cu 2-1 în fața Unirii Dej (liga a treia), în prima fază națională a Cupei României. Meciul s-a jucat pe terenul de la Iproeb și a adunat în jur de 200 de spectatori.

Gloria lui Ioan Horoba, aflată la prima partidă oficială de la înființare, a arătat destul de bine dar, să recunoaștem, în fața unui adversar modest. De fapt, bistrițenii au jucat cu echipa a doua a Dejului, prima urmând să se reunească de-abia mâine.

Oricum, meciul a arătat că se conturează o echipă bistrițeană formată în mare parte din localnici, doar vârful Stoianof și fundașul Bucur fiind ”stranieri” în primul 11.

Partida a fost dominată de jucători antrenați de Dan Matei și Aurel Nalați, care n-au avut nicio emoție în fața adversarilor. Dobrea a marcat ambele goluri cu execuții asemănătoare, primul în minutul 35 și al doilea în 85, șuturi plasate frumos, din interiorul careului.

Oaspeții au înscris din penalty, la ultima fază a meciului.

Gloria: Trif, Patca, Bucur, Hasnăș, Meșter, Cilean, Dobrea, Băldean, Hofer, Nalați, Stoianof. Au mai intrat Rebrișorean, Țigorean

 | 4.852 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *