FOTO/VIDEO: Cine dă mai tare câștigă! La 3 ani de la ultima victorie în Liga 1, noua Glorie bate la Arcalia: 8-2 în Cupa României!

În 15 martie 2013, Gloria obținea ultima victorie în Liga 1, 2-1 cu Oțelul. La 3 ani distanță, noua Glorie câștigă la Arcalia, cu 4 eșaloane mai jos și se califică în faza următoare a etapei județene din Cupa României. Ce-a mai rămas din Gloria de-atunci? Doar tricourile, autocarul și micuța galerie care astăzi și-a încurajat echipa ca și cum ar fi jucat în Divizia A.

Pe un teren extrem de rău și pe un vânt puternic, Academia de Fotbal Gloria a învins cu 8-2 echipa gazdă, Vulturul Arcalia, într-un meci în care a contat cine poate da mai tare în minge.

Runcan a deschis scorul în minutul 8, dar gazdele au egalat după 3 minute cu un șut năpraznic trimis de Purcel și amplificat de vânt. Gloria a muncit mult pentru a prelua conducerea și a reușit să facă asta de-abia în minutul 42, prin nou venitul Ploscar. La pauză a fost 1-3, Boerean marcând în minutul 45. Acelașii fost jucător al Academiei Hagi a mai înscris de două ori în partea secundă și, alături de Lapoși, Orban și Mureșan din 11 metri, a urcat scorul la 8.

 

AF Gloria: Rebrean, Boerean, Ploscar, Mureșan, Orban, Prodan, Varga, Pintea, Z. Pop, Runcan, I. Pop. Rezerve: Vărărean, Cifor, Ureche, Nuț, Lapoși, Petrina, Danci

Arcalia: Asaftei, Purcel, Dodu, tiboc, F. Horoba, Ciliboaie, Micușan, Morar, racoți, Deac, Zăgrean. Rezerve: P. Dodu, Tonie, Rebrean, Anghel

Au arbitrat: Târgoveț, Lucaci, Stejerean obs. Șușnescu

Adrian Linca


 | 650 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *