FOTO, sintetic, liga a doua: Puf câștigă, Dacii jubilează! Retrogradarea încă se joacă!

Programate la mijlocul săptămânii, cele două jocuri care au stabilit primele trei locuri ale Ligii a II a au confirmat așteptările și au oferit un spectacol agreabil celor prezenți la Baza Raoul.

Real Protaxi, deși au fost conduși cu 1-0 în debutul meciului, a trecut la pas de AS Roma și au prins locul 2, loc ce le asigură promovarea directă în prima ligă. Fără Dumitru Moldovan, dar cu un Lucian Vereș activ atât pe bancă, dar și pe teren, autor și al unui gol, „taximetriștii” au forțat atât cât au avut nevoie și au reușit să-și îndeplinească obiectivul, chiar dacă la un moment dat erau departe de acesta.

Obiectiv ratat însă de Puf de Păpădie, echipa lui Florin Rus fiind de departe principala perdantă a întrecerii. Cu orgoliul rănit, jucătorii echipei cu cel mai mare buget din Campionatul municipal au jucat ultimul meci cu Dacii Liberi cu gândul la barajul de promovare de săptămâna viitoare, cel cu Teraplast.

De partea cealaltă Dacii Liberi se gândeau deja la prima ligă, dar și la cupa și medaliile care îi așteptau pe marginea terenului. A ieșit un meci bun, peste nivelul Ligii a II a, tranșat în cele din urmă de cei de la Puf de Păpădie, golurile lui Razvan Togan  și Robiță Hasnaș aducând o victorie cu gust amar pentru Florin Rus, care nici măcar nu a rămas la festivitatea de premiere.

Festivitate care a fost din nou cu fast, organizatorul Borșoș Raoul oferind medalii pentru primele 3 echipe, căpitanul „dacilor” primind și cupa, care încununează munca de un sezon pentru echipa lui Mircea Șoțan și Dan Popovici, prezenți la ultimul meci și în calitate de jucători.

Week-endul acesta se va decide și ierarhia din subsolul clasamentului, 3 meciuri stând sub semnul întrebării. Iată și programul complet al ultimei etape: Real Protaxi-AS Roma 10-5, Puf de Păpădie-Dacii Liberi 2-0, Imperialii-Leoni BMW vineri, 30 iunie ora 18. Sambătă 1 iulie ora 19 Atlantis Tour-Gloria 9, ora 20 Prodima-SC Cristmetro Com. Duminică 2 iulie ora 19 AMG Romania II-FC Budac, ora 20 Hobbits-Sprunedici, ora 21 ACP-Pink Boys G, ora 22 Netvolt-Casa Ema.

Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.


 | 765 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *