FOTO: S-au jucat cu ocaziile! Gloria pierde la limită în derby-ul de la Baia Mare:1-0

Etapa a 9-a din Liga a 3-a  a programat pe terenul din Baia Mare, întâlnirea dintre FCM-ul din localitate, liderul la zi al clasamentului și Gloria Progresul, echipă clasată pe locul 6 după 8 etape.

După 90 de minute în care echipa noastră a avut destule șanse de a marca, gazdele au luat toate cele 3 puncte cu un gol marcat în minutul 2. Mădălin Popa a reluat atunci din careul mic, după o minge aruncată între fundașii centrali. Până la finalul reprizei, Gloria a avut bune ocaziii de a egala, dar Bucur, Jarda, Pop și Rogozan nu au găsit golul. La fel s-a întâmplat și în partea secundă, când bistrițenii au trecut pe lângă egalare la ocaziile lui Alex Pop, cu capul, și Cilean, șut peste poartă din 6 metri, în timp ce băimărenii nu prea s-au apropiat de poarta lui Raul Pop. În ultimele zece minute, maramureșenii au jucat în 10, după o eliminare din două avertismente.

 Pentru acest joc, antrenorii Valer Săsărman și Dorel Zegrean  s-au confruntat 3 probleme mari de lot. Brumă și Colța au fost suspendați după cartonașele roșii luate la Turda și acasă cu Iernut iar Hlinca a refuzat să facă deplasarea din cauza restanțelor financiare.

Gloria: R. Pop, Budăcan, Bolbos, Fizeșan, Dobrea, Fl. Alexandru, Rogozan, Jarda, Sâplăcan, Bucur, A. Pop. Au mai intrat: Cilean, Akari

Sportulbistritean.ro


 | 316 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *