FOTO: Gloria II pierde în ultimele minute, 1-2 cu CSM Brașov

 

Gloria II a pierdut acasă, pe IPROEB, cu CSM Brașov, în etapa a 18-a din Liga a treia la fotbal. Bistrițenii au jucat slab, fără nici un orizont, cu multe mingi aruncate la bătaie. Oaspeții au deschis scorul în minutul 17, când Marinescu a reluat din careu, după o centrare de pe stînga.
 
Jucătorii lui Dorel Zegrean au avut câteva momente bune la începutul reprizei secunde, când au și egalat. Pasenciuc a deviat în poartă o minge șutată de Gigel Ene de la marginea careului. Finalul a aparținut brașovenilor, care au presat tot mai tare poarta lui Greab, până au reușit golul victoriei. Acesta a venit în minutul 87, la o mare neatenție a apărării bistrițene, în frunte cu portarul Greab. Sfrișan a degajat o minge lungă de la mijlocul terenului, mingea a căzut în mijlocul careului bistrițean și a sărit în poartă peste Greab, ieșit inoportun. 
 
"Un rezultat de egalitate era mai echitabil. Și noi am avut ocazii, însă au marcat doar ei pe final", a declarat Dorel Zegrean, afectat de înfrîngere.
 
Gloria: Greab, F. Alexandru, Fagner, Patca, Dobrea, Roman, Ene, Nicoară, Pădurariu, Curtuiuș, Pasenciuc. Au mai intrat: Homei, Popan, Tivadaru
 
CSM Brașov: Dorobont, Sfrișan, Măuță, Surducan, Gâțu, Apostolache, Dămoc, Nitran, Istrate, Marinescu, Pop. Au mai intrat: Mărcaș, Popa, Cojocaru
 
Au arbitrat: Florin Mazilu, Ianoș Glazer și Sergiu Neichi (toți din Satu Mare).
 
Adrian Linca


 | 185 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *