FOTO: Echipa lui Hurloi și Ginu Bucur Jr., abonată la sintetic

Grupa de copii născuți în 1996 s-a reunit după o vacanță de o lună și jumătate. Antrenorii Gheorghe Hurloi și Ginuleț Bucur și-au adunat jucătorii pe sinteticul Gloriei, acolo unde vor face majoritatea antrenamentelort în acest an. „Noi jucăm pe teren mare, nu prea se potrivesc antrenamentele de pe sintetic, dar oricum avem condiții mult mai bune ca în alți ani”, spune Hurloi, care a prins mulți ani în care iarna își antrena echipele doar prin parc sau prin pădure.

Ginu Bucur Jr., cel care a preluat locul tatălui său în centrul de copii și juniori al Gloriei, e la primul sezon ca antrenor, deși el mai activează încă și ca jucător în Liga a patra. Gruparea de 96 joacă într-un campionat județean alături de echipele Hebe Sângeorz Băi și LPS. După o perioadă de pregătire specifică, Gloria 96 va juca o serie de meciuri amicale cu echipe similare din Cluj și Baia Mare.

Iată lotul acestei grupe: Raini, Hangan, Otveș, Creța, damian, Runcan, Tănase, Șneaha, Costner, Măhălean, German, Ambruș, Mureșan, A. Rus, P. Moldovan, Å¢ărmure, Ioo, Șomfelean.

Adrian Linca

 


 | 274 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *