FOTO: CSM Bistrița pierde acasă cu Mureșul și cade pe locul trei

 

CSM Bistrița a pierdut astăzi acasă cu Mureșul Târgu Mureș, după un meci dramatic, cu multe răsturnări de situație.

Cu Tetean nerefăcută complet și în fața unor adversare mai experimentate, handbalistele antrenate de Iuliu Crăciun au avut o primă repriză slabă, la capătul căreia erau conduse cu 13-8.

S-au mobilizat însă la pauză, Martari înlocuit-o pe Balogh și a închis mai bine buturile iar atacurile au început să se lege. Zece goluri au înscris bistrițencele în 13 minute, timp în care au primit numai trei iar scorul era egal, 18-16, în minutul 43. Încurajate din tribune de o micuță galerie, jucătoarele Mureșului și-au revenit și conduceau cu 22-20 cu șapte minute înainte de final.

 

Final care avea să fie dramatic. Mai erau două minute, Mureșul conducea cu 25-23 și era în inferioritate, dar Ligia Ilieșiu trimite mingea în bară, de la 7 metri. Pe fondul celei de-a doua eliminări, mureșencele mai primesc un gol, prea puțin însă pentru Bistrița, care nu mai reușește nici măcar un egal. Scor final, CSM Bistrița-Mureșul Târgu Mureș 24-26 și Mureșul trece pe doi, peste echipa lui Crăciun.

 

Pentru LPS Bistrița au evoluat: Balogh, Martari, Tetean, Ilieșiu, Suciu, Mușină, Boiciug, Trișcaș, Dorhoi, Cadar, Raus, Săsărman, Ciocan, Pop

 

 

Augustin Danci 


 | 259 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *