FOTO: Clubul de lupte greco-romane CS Hercules Bistrița a împlinit un an

Înființat de Teodor Florea și Vasile Bancea, Clubul CS Hercules a implinit un an. Cu pași mărunți și multă muncă, cei doi au reînviat luptele greco-romane la Bistrița și au în prezent 25 de sportivi cu vârste cuprinse între 6 și 19 ani, care practică cu plăcere acest sport. Sunt conștienți că performanța cere timp, mai ales când este vorba de un sport olimpic iar rezultatele, medaliile la competițiile importante, vor apărarea în timp.

 

„Ce semănăm acum, vom culege peste patru cinci ani, nu se poate aduce o medalie în câteva luni. Într-un an de zile am reușit multe, au trecut peste 50 de copii pe la noi de-a lungul timpului, în prezent au rămas 25 și avem multe tinere speranțe care pot face performanță în câțiva ani” a declarat Vasile Bancea, antrenor de lupte greco-romane.

 

Și cu sprijinul Primăriei Bistrița, sportivii de la CS Hercules au participat la câteva concursuri de verificare, unde au luat pulsul competițiilor și au fost în două cantonamente.

 

În poză, la grupa mică, de la stânga la dreapta: rândul de sus – Teodor Florea (președinte CS Hercules), Patrick Isip, Călin Nechita, Alexandru Sidor, Cătălin Drăgan, Alexandru Szalma, Gabriela Rotaru, Vasile Bancea (antrenor); rândul de jos – Eduard Oțelea, Timotei Blaga, Andrei Rotaru, Petrică Cazac

 

Grupa mare, de la stânga la dreapta – rândul de sus: Teodor Florea, Bogdan Șolderea, Bogdan Florea, Mihai Todoran, Raul Rus, Filip Rotaru, Adrian Prislopan, Vasile Bancea, Dumitru Cuc (antrenor emerit); rândul de jos – David Rus, Bogdan Rotaru

 

Augustin Danci

 


 | 1.880 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *