Fotbaliștii anului în Liga a 4-a, premiați de 3 președinți: Pădureanu, Hatfaludi și Jiga! FOTO

Săptămânalul Sportul bistrițean a premiat cei mai buni fotbaliști din Liga a 4-a, duminică, în pauza meciului cu Rapid. În urma unei anchete foarte ample, consultând arbitri, antrenori, observatori, ziariști și cititori de print și net, Sportulbistrițean a realizat topul celor mai buni jucători din Liga a 4-a în 2012.

Festivitatea de premiere a fost realizată de președintele Gloriei Alexandru Hatfaludi, de președintele onorific Jean Pădureanu, de președintele AJF Dan Jiga și de reprezentantul săptămânalului Sportul bistrițean, Leon Buhai.

Premiile au fost oferite cu sprijinul firmei SPORTMANIA și a Asociație Județene de Fotbal Bistrița Năsăud.

Locul 3 a fost câștigat de Lazăr Boldiș de la Silvicultorul Maieru. Lazăr Boldiș are 22 de ani și a fost golgeterul ediției trecute de campionat, reușind un record greu de egalat: să marcheze 9 goluri într-un singur meci. Lazăr Boldiș i-a devansat în topul primilor 5 pe Burduhos de la Năsăud și pe Sergiu Mândrean de la Dumitra.

Locul 2 a fost ocupat de Sebastian Rus de la Heniu Prundu Bârgăului. Sebi Rus este golgeterul la zi al Ligii a 4-a cu 22 de goluri. Are 26 de ani și a jucat în sezonul trecut atât pentru Prundu Bârgăului, cât și pentru Voința Livezile, cu evoluții foarte bune în Liga a 3-a.

Locul 1 este câștigat de Otniel Sighiartău, atacantul Gloriei. În sezonul trecut a jucat la Voința Livezile și Heniu Prundu Bargaului. Are 28 de ani și a fost descoperit la 8 ani de antrenorii Constantin Sava și Leon Buhai. A mai jucat până acum la tineretul Gloriei, la Ceahlăul, Sportul Studențesc, FC Bihor, Săcele și Câmpina. În vara lui 2008 este adus de Constantin Sava acasă, să ajute Livezile să promoveze în liga a treia. Joacă la Livezile până în vara trecută când trece la Bârgău, pentru ca în iarnă să fie cooptat de Nae Manea în lotul Gloriei, pentru care a debutat în jocul de la Iași.

sportulbistritean.ro


 | 188 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *