Fotbal: Lot subțire, obiectiv îndrăzneț! Gloria termină meciurile amicale fără victorie!

Gloria a pierdut astăzi cu 3-2 ultimul amical din această vară și va intra în noul sezon fără victorie în meciurile de pregătire.

A pierdut acasă 3 partide (0-3 cu Zalău și Dej, 2-3 cu Dej) și a scos o remiză, 1-1 în deplasare, la Zalău. Rezultate slabe dar puțin concludente, așa cum sunt de regulă cele din amicale.

Cert este că antrenorul Dănuț Matei are la dispoziție un lot destul de subțire în raport cu obiectivul propus, promovarea în liga a doua.

Și meciul de astăzi a arătat o linie de fund vulnerabilă, mai ales în centru. Un mijloc greoi și nepregătit, un atac la care nu ajung mingi. Achiziții modeste, foarte puțin remarcabile.

Cu alte cuvinte, o echipă slăbuță, la 10 zile înaintea debutului de campionat.

Banii de la Primărie și Consiliul Județean nu au intrat încă în conturile clubului și nici nu vor intra anticipat, ci vor fi doar decontați, conform legii. Astfel, conducătorii trebuie să găsească resurse financiare cu care să înceapă campionatul și doar apoi să spere că acestea vor fi recuperate.

Ioan Horoba e încrezător, însă își leagă speranțele de alegeri, acolo unde îl susține pe Cristian Niculae, ”singurul care ne-a arătat că vrea, cu adevărat, fotbal la Bistrița.

În schimb, antrenorul Dănuț Matei, nu e la fel de optimist. ”Avem probleme pe axul central. În acest moment, nu sunt convins că avem lot de promovare”, spune tehnicianul, care știe bine că sunt echipe în serie care s-au întărit considerabil.

În concluzie, banii nu aduc fericirea nici în tabăra echipei de fotbal. Cu atât mai mult cu cât ei sunt doar pe hârtie în acest moment. Campionatul bate la ușă iar câteva meciuri la fel de slabe ca acestea din amicale ar compromite obiectivul încă din tur. Să sperăm că nu va fi așa și că partidele oficiale nu vor semăna cu cele din pregătire.

Vezi partida cu Unirea Dej AICI!

 

Gloria – Unirea Dej, ultimul amical înaintea noului sezon…

Publicată de Sportul bistritean pe Miercuri, 2 septembrie 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 | 1.478 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *