Fotbal: Republicanii Gloriei au început antrenamentele pentru noul sezon

După ce prima și echipa a doua a Gloriei au început pregătirlie pentru noul sezon, ieri a fost rândul juniorilor A să înceapă pregătirile pentru participarea în Campionatul Național de juniori. Sub conducerea lui Adrian Florea, juniorii se vor pregăti la Bistrița până pe 4 august, după care în perioada 5-13 august vor pleca într-un stagiu de pregătire la Borșa, pentru ca până pe 31  august, dată la care va începe campionatul echipa să joace câteva meciuri de pregătire.

Pentru noua ediție de campionat Adrian Florea își propune ca obiectiv ocuparea pe unul din locurile 1-4, în timp ce conducerea își dorește ocuparea unuia din primele două locuri, care să asigure calificarea în fazele superioare ale competiției. Lotul pe care îl are la dispoziție antrenorul Adrian Florea pentru noul sezon: Pop, Cete, Ștehuță, Ungur, Imbuzan, Mate, Câțcăuan, Fizeșan, Neagoș, Platon, Palage, Sandu, A. Rus, Stoica, Szabo, Dobrea, Å¢tețco, Grapini, Simionca, Olinca, Mare, Mărginean, Moldovan, Akari, Al. Rus.

Adrian Florea, antrenor:”Începem pregătirea cu un lot pe care îl am de câțiva ani, sper să facem o figură frumoasă în noul campionat, în care vreau să terminăm în primele patru echipe din serie, iar la finalul campionatului din această echipă să pot promova unul-doi jucători la prima echipă”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro 

 | 392 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *