Fotbal, republicani: Gloria Junior la final de campionat             

Juniorii de la Gloria Junior și-au luat rămas bun de la ediția 2017- 2018 a Campionatului Național, miercuri, acasă,  pe stadionul Jean Pădureanu, împotriva celor de la Electrica Baia Mare.

A fost un festival de goluri oferit de elevii lui Gabi Cârstea.

Juniorii mari U „19” au învins cu 5-0,cu goluri marcate de Cifor (2), Nuțu și Hontilă.

La juniorii mici, U „17” glorioșii au fost greu de oprit marcând pe bandă rulantă oprindu-se la un scor de rugby, 15-1, marcatori fiind: Seserman 4, Buga 3, Mihaiu 3 , Butta, Valea, Gros, Rotar , si Fatu.

Astfel au pus punct ediției de campionat ocupând locul 3 la Under 19 și locul 2 la Under 17. Aici notăm că deznodământul se va da doar sâmbătă, când se va juca și ultima partidă a campionatului.

  GLORIA JUNIOR UNDER 19: Tetean , Mureșan, Hontilă, Forogău, Șandor, Balan, Cifor, Nuțu,Dragotă, Moldovan, Buia

 

GLORIA JUNIOR UNDER 17:Negrea, Valea, Seserman, Scurtu, Mihaiu,Gros, Bortaș, Butta, Buga, Rotar, Fătu

 

Antrenorul Gabriel Cârstea ne-a declarat la final: ”Mă declar mulțumit de locul pe care ne-am situat în campionat, deoarece nu puteam emite mai multe pretenții având în vedere lipsa multor factori.  Aici putând enumera lipsa terenurilor de pregătire, a jocurilor de verificare și nu în ultimul rând, factorul cel mai determinant, fiind lotul restrâns de jucători , de la meci la meci lotul rămânând doar cu o singură rezervă!!!În viitor vom continua sub acest aspect. Obiectivele vor fi clasarea pe locurile 1-2 , dar totul va depinde de alcătuirea numerică și valorică a lotului. Ne vom baza la juniori A pe un nucleu bun de jucători 2000 -2001, selectarea depinzând de valoarea și seriozitatea fiecăruia.

La juniori mici cu puțin noroc puteam obține chiar mai mult dar mă declar mulțumit de jocul și evoluțiile elevilor mei, acestia fiind și la prima experiență la republicani. Pentru alcătuirea lotului pentru ediția viitoare așteptăm și intăriri din partea celorlalte grupări Under 15 din județul nostru.”

 

Cealaltă reprezentantă a Județului Lps Bistrița a stat urmănd sa incheie campionatul Sâmbătă pe teren propriu .

 | 1.949 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *