Fotbal: Remiză pentru Gloria la reluarea Ligii a 3-a!

Gloria a remizat cu scorul de 1-1 (1-1) în deplasarea de la Mediaș. Băieții lui Falub revin acasă cu un punct, după o partidă în care bistrițenii au transformat un penalty spre finele primei reprize, în timp ce medieșenii au ratat un altul în debutul actului secund.

În primul 11 al Gloriei s-au regăsit doi jucători transferați în pauza competițională: mijlocașii Țegle și Itu, ultimul în locul sângeorzanului accidentat Larionesi, pentru bifarea regulii FRF-ului privind prezența în teren a cel puțin unui fotbalist născut după data de 01.01.2005.

Gazdele au deschis primii scorul în minutul 25, la capătul unei incursiunii în careu pe lângă apărătorii centrali a lui Magyari. În minutul 40 Mihalcea este faultat după un dribling în careul advers, centralul partidei acordând penalty oaspețiilor; lovitura de pedeapsă fiind transformată de același decar al Bistriței.

În repriza secundă tot medieșenii au început ceva mai în forță, primind un penalty la un fault în careu a lui Țegle. Execuția marcatorului din prima repriză, Magyari, a fost însă respinsă în corneru de Mociu, mingea fazei imediat următoare fiind reluată cu capul în transversală de gazde. În minutul 63 căpitanul Bălan a reluat și el cu capul o centrare din corner, balonul fiind respins de sub bară de portarul medieșeniilor. La ultima fază a jocului, Ionică a trimis o diagonală de la mijlocul terenului spre Davordzie, însă acesta și-a făcut balonul prea lung pe pătrunderea sa în careul advers, portarul gazdelor ieșind în întâmpinare la timp.

Gloria păstrează așadar ecartul de șase puncte față de Mediaș, ocupanta locului secund în serie, și își continuă seria de nouă meciuri fără înfrângere în actualul sezonul regulat.

Gloria: Mociu – Gallo, Martinovici, R. Bălan, Mar (min. 70 F. Bălan) – Mihalcea, Itu (min. 70 Luca), Țegle – Mihai (min. 81 Sucitu), Banyoi (min 74 Ionică), Davordzie

Tiberiu Titieni

 | 1.767 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

  1. La cat de prost au jucat e excelent rezultatul. Multumim si arbitrului

    Post a Reply
  2. felicitari jucatorilor gloriei bistrita,anrenorului falub si conducatorului Aurelian unul din cei mai buni din romania,DEASEMENEA Dlui PRESEDINTE MOLDOVAN AL JUDETULUI PENTRU SPRIJINUL SPORTULUI SI REZOLVAREA MULTOR PROBLEME JUDETENAE.ESTE UB EXEMPLU DE CONDUCATOR.FELICITARI.

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *