Fotbal: Puștii de la LPS, din nou pe podium. Locul 3 la Ungheni!

De vineri până duminică s- desfășurat la Ungheni un turneu de fotbal pentru copii, la care au participat 62 de echipe împărțite pe cinci categorii de vârstă, de la copii născuți în anul 2003 până la cei născuți în 2007. La această competiție bistrițenii au fost reprezentați de grupele de 2004 și 2005 de la LPS Bistrița, pregătite de Leon Buhai.

Dacă la grupa 2005, bistrițenii au avut o evoluție modestă, asta și datorită  absenței unor jucători care au evoluat la grupa 2004, pierzând trei jocuri, la limită, reușind două victorii, fiind singura echipă care a învins câștigătoarea turneului, la grupa 2004 puștii lui Buhai au avut o evoluție bună reușind să se claseze în final pe locul trei. După 0-0 cu Atletic Zalău, 3-1 cu Sebastiano Reghin și 2-2 cu Kinder Tg. Mureș în grupe, bistrițenii au întâlnit în semifinale pe cei de la Atletic Gurghiu în fața cărora au pierdut cu 4-2, după ce au condus cu 1-0 și 2-1.

În finala mică jucătorii de la LPS au învins la penalty-uri pe cei de la  Reghin, obținând astfel locul 3, bistrițenii primind și titlul de cel mai bun jucîtor al turneului obținut de Darius Andrecuț.

Lotul deplasat la turneu: Ionuț Trifoi, Cosmin Dobre, Eduard Bucșa, Andres Trișcaș, Alex Flore, Raul Rad, Darius Andrecuț, Kevin Danci, Florin Cozac, Fabian Șot, Darian Cămărășan, Darius Moldovan, Bogdan Suciu, Călin Toma, Patrik Gyorfi, Cristian Cozac, Robert Moldovan, Robert Ciobanu.

Sportulbistritean.ro

 | 257 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *