Fotbal : Puștii de la LPS, campioni județeni la juniori F și G, fostele Memoriale Gheorghe Ola și Gică Ene

Memorialul Ghe.Ola, competiție rezervată copiilor născuți în anul 2004, transformată din acest an în Campionat Județean al juniorilor F și Memorialul Ghe. Ene, competiție destinată  jucătorilor născuți în anul 2005, transformată în Campionatul Județean al juniorilor G, și-au desemnat, sâmbătă, în Sala Polivalentă, laureații anului 2013.

Primele competiții oficiale ale viitorilor fotbaliști au adunat la start, în județul nostru, doar câte trei echipe la fiecare categorie de vârstă. Deși la categoria 2004, programul jocurilor s-a făcut pentru patru echipe, Gloria a renunțat să participe la competiție. La grupa 2005, pentru a se strânge trei echipe, LPS-ul a înscris două garnituri.

Progresul Năsăud, antrenată de Dănuț Dosan, Arsenal Bistrița, antrenor Marius Chira și LPS Bistrița, antrenată de Leon Buhai au fost cele trei echipe care au jucat la juniorii F, în timp ce Inter Viișoara, antrenor Dănuț Dosan, LPS 1 și LPS 2, antrenor Leon Buhai au jucat la juniorii G.

După disputarea celor șase jocuri, LPS Bistrița a devenit campioană județeană la ambele categorii de vârstă. La finalul competiției fiecare jucător a primit din partea organizatorilor câte o ciocolată, iar fiecare echipă a fost premiată cu o diplomă și o minge.

Supărarea celor prezenți a fost faptul că organizatorii n-au oferit câte o cupă echipelor câștigătoare și nu au premiat cel mai bun portar, cel mai bun jucător și golgeterul competiției, așa cum se proceda de fiecare dată.

Rezultate:

Grupa 2004

Progresul Năsăud – LPS Bistrița 1-1

Progresul Năsăud – Arsenal Bistrița 1-2

Arsenal Bistrița – LPS Bistrița 0-2

Grupa 2005

LPS 2 Bistrița – LPS 1 Bistrița 23-0

LPS 2 Bistrița – Inter Viișoara 4-3

LPS 1 Bistrița – Inter Viișoara 1-13

Campionii județeni la grupa 2004, pregătiți de Leon Buhai: Ionuț Trifoi, Paul Coman, Cosmin Dobre, Andres Trișcaș, Raul Rad, Darius Andrecuț, Kevin Danci, Eduart Bucșa, Alexandru Flore, Florin Cozac, Darian Cămărășan, Robert Ciobanu, Andor Guther.

Campionii județeni la grupa 2005, antrenați de Leon Buhai: Rareș Suciu, Bogdan Suciu, Călin Toma, Ionuț Trifoi, Alexandru Flore, Florin Cozac, Cristian Cozac, Andrei Bengian,  Bogdan Raboca, Andrei Szucs, Gabriel Bor, George Pop, Patrick Schreiner.

Leon Buhai, antrenor:”Sunt mulțumit de evoluția copiilor și de rezultatele obținute. Aceste performanțe vin după un an de muncă în fața unor echipe care lucrează de mult mai mult timp la aceste categorii de vârstă. Bineînțeles că vor exista destui cârcotași care vor spune că am obținut aceste performanțe cu unii jucători veniți de la alte echipe, iar acest lucru mă bucură deoarece acești copii au făcut o alegere bună venind la echipa mea. Este al treilea an când reușesc să câștig faza județeană a competiției la ambele categorii de vârstă, după anul 2004 când am devenit campion la grupele 1992 și 1993 cu CSM Bistrița, în 2006 când am câștigat cu Sporting Bistrița la grupele 1995 și 1996 și acum cu grupele 2004 și 2005”.


 | 1.226 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *