Fotbal pe sintetic: S-a tras la sorți țintarul Summer Cup! Inflație de vedete la Baza Raoul

La baza sportivă Raoul a avut loc tragerea la sorți a jocurilor pentru primul tur al Summer Cup, la fotbal pe sintetic. Cele 16 echipe au fost împărțite în două urne valorice, făcându-se împerecherea, o echipă din urna favoriților și una din urna outsiderilor.

Astfel sâmbătă, de la ora 14,00, Casa Someșană, cu bârgăuanul Cătălin Blaji în echipă va întâlni Năsăudul lui Vasilichi. De la ora 15,00  Pro Wash cu Florin Alexandru, jucătorul Gloriei Buzău va întâlni echipa Ypsilon. De la ora 16,00 Old Boys cu Florea Voicuț, Rogozan, Hlinca întâlnește echipa Rimini. De la ora 17,00 se vor întâlni Alpha Team cu Gallardo, iar de la ora 18,00 Magnificii lui Fizeșan(Corona Brașov), Măjer(ASC Bacău), Coșneag și bârgăuani Sebi Rus și Budăcan, vor întâlni echipa United.

De la ora 19,00 Pocăiții, campionii Winter Cup, cu Tinel Sigartău în echipă vor întâlnii echipa organizatorului acestui turneu, Baza Sportivă Raoul. De la ora 20,00 Old Boys cu fostele glorii bistrițene: Costin, Albuț, Voica, Mândrean, Zegrean, Moga, Săsărman, Chibulcutean, Răzvan Radu vor  juca cu Gloria lui Gaborean și Virgil Felner. Ultimul joc se va disputa între Vernes Sport cu Oghinciuc, Enescu, Feher, Ionescu, Jarda, Bolbos și mureșeanul Peteleu va da piept cu Raal-ul bârgăuanului Conon. Echipele învingătoare în jocurile de mîine se vor califica în sferturile de finală care se vor disputa duminică, tot duminică fiind programate și semifinalele și finala competiției.  

Leon Buhai / sportulbistritean.ro   


 | 247 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *