Fotbal pe sintetic: River Plate ”“ Extratereștii și Raal ”“ Energoplast, derby-urile etapei a 13 ”“a a Campionatului Municipal de Minifotbal, liga 1. Vezi programul complet ale etapei

Sâmbătă și duminică, pe terenul sintetic de la Baza Raoul, se vor disputa  partidele contând pentru etapa a 13-a a Campionatului Municipal de minifotbal, liga 1. Va fi o etapă foarte interesantă, cu două derby-uri care vor aduna la teren mulți iubitori ai fotbalului pe sintetic.

Capul de afiș al acestei etape se va desfășura sâmbătă de la ora 18,00 între liderul River Plate și Extratereștii, ambele echipe făcând noi achiziții pentru finalul competiției. Astfel Cristi Nagy, finanțatorul celor de la River Plate i-a legitimat pe Ghiță Negrea de la Livezile și Ștețco de la Cetate, în timp ce Alex Rus i-a legitimat la Extratereștii pe Sebi Moga, Florin Dan, fostul jucător al celor de la Mediaș și Ștefoi.

Al doilea derby se va juca sâmbătă de la ora 16,00 între Raal, ocupanta locului 2 în clasament și Energoplast, echipa clasată pe locul 3 după 12 etape.

Realii – Bistrițenii se anunță a fi un joc interesant, fiecare dintre cele 2 echipe își doresc cele 3 puncte necesare accederii în play-offul competiției.

Sâmbătă 07 februarie

–          Ora 16,00  Raal – Energoplast

–          Ora 17,00  Rimini – Teraplast

–          Ora 18,00  River Plate – Extratereștii

–          Ora 19,00  Gloria 9 – Vikingii

–          Ora 20,00  Pokemonii – Atletico Bistrița

Duminică 08 februarie

–          Ora 16,00  Realii – Bistrițenii

–          Ora 17,00  Oz – Friends

–          Ora 18,00  Fulger – Năsăud 

–          Ora 19,00  Rodilă Trans – Shadows

Sportulbistritean.ro

 | 241 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *